its gonna be a hot summer.

vaknade upp med alex och emil imorse vid kl kvart i 8.
kl 8 var vi vid busstationen redo för ännu en morgon med städning.
jobbigare än igår var det också, soligare, varmare , tröttare.
blev klar efter en och en halv timme efter hårt slit.

åkte hem och vilade. fikade med mamma som fick en orkide i morsdags present av mig.

åkte sedan till edsken igen men fanny, kimpan och olivia. asnice väder idag också. badade och solade en massa och åkte hem vid 6 tiden.

åt lite kvälls mat och ska väl ta och hoppa in i duschen snart. är sjukt trött efter allt som har hänt denhär helgen.

imorgon blir det först skolan , sen in till sandviken och klippa mig. ska väl bara toppa och tunna ut till skolavslutningen.

Puss

dagens outfit blev en klänning ifrån thailand.

yesterday.

var till edsken nästan hela dagen igår med alex,fanny, emil och olivia. badade och stekte som fan.
asnice väder var det, tep 30 grader i solen. haha jag åt typ 3 glassar för det var så varmt.

drog hem vid 5 tiden , duschade och drog ner på bruket och var med P ett  tag. satt mest och pratade. åkte karusell gjorde vi också. provade virvelvinden och det var ju ganska kul. 

åkte hem, packade lite grejer och åkte sen upp till kimpan, där hon, jag , fanny och oliva åt lite tacos och jordgubbar med grädde. mummssiiggt värre.
chillade lite och åkte sedan ner till bruket. cyklade 4pers på en cykel, det är grymt det!  åkte lite karuseller och va med folk och vissa var ju lite fullare än andra. haha! var ute ett tag tills myggorna höll på att döda mig , sen gick jag, emil och alex hem till emil, medans tjejerna drog hem till kimpan igen.
vi tittade på Bolt tills vi somnade. hann bara se typ mindre än halva filmen tills jag somnade. yey thats my day. 

Bilder :

kimpan, fanny.

olivia. lägg märke till jordguben som ser ut som ett hjärta.

kimpan.

ffnnyyy.


jh.


bad uppdatering.

inget inlägg blev det ifrån mig igår , så tar dagen nu ist.
på morgonen drog jag och olivia ut till skogen och skrämmde lite småbarn. haha! evil girls.
var kvar i skogen tills kl ´blev typ 11 sen slutade vi.
drog hem, duschade, åt och åkte ner till folkan för hade dansuppvisning. uppvisningen gick väl sådär, glömde typ bort allt! haha. sen blev det att gå lite på bessmerfesten och kika lite sen in till ockelbo och spela match.
matchen gick väl bra... eller inte. haha fick spela uppåt och det gick så dåligt för oss så jag stog tillochmed och pratade med moståndarna. förlorade matchen tvåsiffrigt mot ett. tänker inte skriva hur mkt.

sen hem, fixa sig och när jag kom hem trodde jag att jag hade tappat bort mina nycklar .. inte så värst kul.
men när jag hade gjort mig klar och gått ner till bruket(stan) vid 11 tiden så kom kimpan och sa att dom låg hemma hos oliva. tur för mig säger jag bara! h1h1h. sen blev det att vara ute och dansa lite i parken, och va med folk till typ 1 ngngång sen drog jag hem.

har varit nere på bruket och städat upp efter alla fyllon sen igår nu-.-' fotbollslaget bestämmde att vi skulle göra det för att få in pengar. så visst , det tog en timme och vi får två tusen för idag och imorgon. men jobbigt kan jag säga att det var, stekhett och tidigt.

blir väl att åka till edsken sen med lite people sen får vi väl se vad som händer. lägger väl kanske in lite bilder senare om jag hinner.
puss


schools out soon.

skolan idag igen som vanligt.  först lite spanska , där jag fick reda på att nästa vecka har vi ingen riktig spanska lektion. på måndagen är hon inte där så vi får papper att göra ist, tisdag ska vi spela brännboll mot tyskan och engelskan och på torsdagen ska vi ha picknick. yeyy! fun week. sen blev det engelska prov som gick sådär tror jag och sen hemkunskap. gjorde en kyckling sallad och baguetter. mumma på det kan jag säga. plus att bella ska börja klassen i höst och hon var här hela dagen idag och vi är grymma på att göra kycklingsallad. sen blev det lite so redovisning och svenska, kollade på kalle och choklad fabriken.

gick till hoforshallen och kollade på åttornas mässa. grym är jag på att spika... eller inte. sämst tid av alla tror jag. är hemma nu iaf.

men nu måste jag dra på träning. skriver och lägger in bilder sen.
Puss

när livet sviker är det bra att vara två.

skolan idagrå, först idrott. lite baseboll och sen springa 2,5 km. trodde jag skulle dö, hade skit ont i benet och har inte tränat på evigheter nu pga min skada.
sen engelska prov som gick ganska bra tror jag, lite lunch, no och sedan skulle jag ha matte men våran lärare var inte där och ingen vikarie heller så vi fick papper hem som vi skulle jobba med ist.
stannade kvar i en timme eller så och gjorde klart pappret och va med folk.

åkte hem och sedan ner till hälsocentralen. skulle kolla mitt ben, men bara hos en sjuksköterska för att de inte hade ngn läkar tid på fleera veckor så fick ta sån tid ist och sa dom ngt jag inte visste då ? nej.... typ att jag skulle vila och så. men hell no, mitt ben är nästan bra nu och jag tränar ju. aja får väl skylla mig själv om det blir sämre.

är hemma nu och skulle va med P men har en sån jävla huvudvärk och just nu regnar det. blää. får väl hitta på ngt imorgon eller nåt ist.

tagga helgen då! bessemerfesten on. ska bli kul men stressigt. min fredag är liksom att först vara i skogen på skoltiden då och göra ett hemligt uppdrag ^^. sen sluta vid 4, sen halv 5 eller nå samling , 18.00 match i ockelbo, sen när jag kmr hem partyy! yey, men ska upp 7 morgonen efter-.-' vi ska städa med laget för att samla in pengar och jag vill verkligen inte. både söndag och lördag morgon ska vi göra det-.-' usscch. aja tar väl typ en timme sen får jag väl åka hem och sova igen.

åhhh jag har fått tillbaka mitt födelsemärke eller vad det nu kallas som jag hade när jag var liten... så sjukt ful är det och jag hatar det! den kom fram nu när jag har solat i svenska värmen och solen dom här senaste dagarna. hade märket tills jag var typ 6-7 år sen försvann det och nu kommer det fram igen, villintevillinte.  hoppas iaf inte att det blir större som förr och att den försvinner igen.

Puss

you can talk all you want but my skin is really thick.

var i skolan idag, vid kl 11 cyklade vi i elevrådet upp till edsken och åt lunch.medans dom andra i skolan fick äta nå äckliga makaroner så blev det för min del en hamburgertallrik. mkt gott!

sen tillbaka till skolan och ha lite lk, spanska och sista lektionen med svenska. gjorde typ ingenting där heller. det märks att skolan snart är slut. vi gör typ ingenting på lektionerna för att vi är klar med sakerna vi ska göra och bara sitter och leker ist.

blev hem,käka och sen cykla till edsken igen och bada med emil,alex,kimpan och fanny:)
asnice men kallt i vattnet så tog bara ett snabbdop efter typ hundra år. sen cyklade vi hem för det regnade och nu sitter jag här hemma, nyduschad och har täcket omkring mig.

ska nog gå upp och ta lite kvällsmat , lite sen men ändå, och kolla på lite NCIS sen blie antingen the menatlist eller desperate housewives.
Puss

bilder ifrån dagen:


kim

alex,emil och fanny.

jag,alex,emil och fanny.

emil

såg en sån här också.

high road.

cyklade till korsån med skolan idagrå. och det var inte 4mil dit fram och tillbaka som jag sa igår utan 3mil ist. mattias hade sagt fel till mig.
trodde jag skulle dö halvägs, uppförsbackar mittute i ingenmansland och hetta. solen låg på som sjutton.
när vi kom dit åt vi lite hamburgare och spelade kubb. de hade en liten sjö där man kunde bada också. hade inga badkläder men gick ut på bryggan för att känna på vattnet och då blir man i knuffad ist med kläderna på av oskar och nicke-.-' men skönt vare i vattnet iaf och det blev mitt första bad iår. så nu är det avlklarat.
cyklade hemmåt och prickade av mig vid skolan. sen åkte jag hem. sitter ute nu i min nya shortsdress och steker i solen. så sjukt nize.
blir ner på träningen om ett tag då. känner mest inte för det, för har typ inte druckit nå vatten på hela dagen.
Puss

julia goes MästargrillarN again!

har ätit grillat idag,blev as gott.
tittar på americas best dance crew nu igen. finalen idag då . super cr3w vs soReal cru.
vem vinner ?
det vet jag inte, är så sjukt jämt.
är reklam nu så jag hann skriva lite.
sjukt bra program det där, asså fattar ni hur svåra alla deras koreografier är.
jag fattar liksom inte , här där jag bor tycker alla att dans äe för tjejer och i programmet är det knappt några tjejer som är med. men det är väl för att alla dansar nästan breakdance.
men nu börjar det igen. skriver väl senare vem som vinner och så.
Puss

yeeyh.

blev upp vid halv 10 imorse. fixade mig och cyklade sen ner till stålringen.
skulle möta patric där, men han sov fortfarande, men jag smsa så han vaknade.
matchen slutade 4-1 till saik.
en reporter ifrån arbetarbladet och gefle dagblad var där och vårat lag var veckans lag i sporten.
blev intervjuad om hur det var att vara ensam tjej, varför jag var med och spelade och sånt.
tog kort gjorde han också, får ett mail av han sen så får jag väl se. 
och glöm inte att titta i tidningen efter vårat lag.
cyklade hem sen och åt lite mat.
har pluggat lite matte och engelska nu, inte så kul.
ska åka ner och köpa lite fika tills imorgon då var har fliluftsdag.
ska cykla till korså bruk , grilla lite där och spela , fotboll, brännboll och kubb och sånt . sen cykla hem igen, det blir väl 4,5 mil att cykla ungefär. sen ska jag prova träna fö första gången på nästan två veckor nu. ska bli hur kul som helst!

ingemar och hans pappa är här och håller på att bygga om utanför mitt rum på nedersidan av tomten.
vi gör om typ en liten altan, dom har hållit på hela långehelgen nu och blir förmodligen klart idag.
skit snyggt blir det iaf.

men nu ska jag åka med mamma och handla mat.
Puss

nighttt.

kl är nu 00.45 och jag ska sova.
är sjukt trött.
ska upp vid 9.30 imorgon.
Godnatt
Puss

 
<3

lazzyyy girrl.

efter att kolla på film med grabbarna igår kväll stack jag till olivia och vi provade lite frisyrer till skolavslutningen.
jag kan liksom inte fatta att snart är det skolavslutning och sen är det skommarlov. det är verkligen efterlängtat!
sen kollade vi lite på o.c ett tag tills vi somnade vid 3-halv 4 någongång kanske. 
blev upp vid 11 tiden sen för olivia skulle till valbo med hennes pappa , sen drog jag hem.
lånade hem hela säsong ett av O.C var så sjukt insatt i den serien när den gick på tv för typ 3-4 år sen och idag har jag bara legat hemma och degat och tittat på hela första säsongen.
blir så himla insatt bara jag ser typ 10min sen måste jag titta klart på allting.
drog iaf ut en stund vid fyra tiden kanske och var med viktoria och kimberly, men det började regna så vi åkte hem till mig ist.
har ätit mat nu. grillat kött, som jag har grillat. yey , julia goes mästargrillarN. haha men det blev gott iaf.
blir upp ganska tidigt imorgon för att sedan dra ner sig till stålringen till kl 11 och kolla på matchen som inte jag kan vara med på mot saik. fingers krosed (stavning) eller vad man nu ska säga.
Puss


day and night.

blev ut och möta amanda vid busstation igår kväll med olivia. sen drog vi hem till olivia ett tag och tittade på tv, vi gick hem till mig allihopa senare och typ satt vid datorn och kollade lite mer på tv. dampade ganska mkt kan jag säga. haha. gick väl och la oss vid 4-halv5 tiden.

vaknade vid halv ett tiden igen, olivia åkte hem och jag och amanda åt frukost. sen blev det ut och möta emil, patric, jackson och kalle. började spöregna gjorde dte också när vi var påväg ner. uscch hatar oväder...
gick till lilla och sen kom amandas mamma och hämtade henne så hon kunde åka tillbaka till sandviken igen. så jag , emil, jackson, kalle och patric har dragit hem till mig nu och nu sitter vi och kollar på film. vi kollar på The Fast And The  Furious. väldigt bra film (Y) har tre st av filmerna och vill se den nya, men kan inte för jag är inte över fetmton än och så kan jag inte se den på bio -.-'  menmen måste fortsätta kolla på filmen nu för killarna blir irreterade på mig för att jag sitter och skriver.
Puss


olivia på bussen påväg hemifrån valbo.


amanda ((:

yoo ganssttaa.


ute i regnet.

Klockren.
Patric, Kalle, Jackson och Emil.


inköpt.


väst ifrån Cubus för 105 kr med 30% avdrag.


shortsdress ifrån Cubus 30 kr på rean. Vilket fynd!

gladiator sandaler från dinsko 349 kr.

hårband från glitter 70 kr.

valbo köpcentrum all day.

har varit inne i valbo hela dagen med olivia today. very fun men är typ död nu som vi har sprungit i affärer. lunch på sibylla åt vi också. mumma.
är typ luspank efter idag, för hade inte mkt pengar kvar innan jag handlade heller-.-' och det är bessemerfesten nästa helg också som jag måste ha pengar till. vet inte hur det ska gå till menmen.

ikväll kommer amanda ifrån sandviken hit också! gassh vad jag har saknat henne och nu kommer hon hit. jag,hon och olivia ska väl hitta på ngt. skulle egntligen sova hos olivia ikväll men ändrade planer blev det så vi sover väl här ist allihopa om olivia orkar, men vi får la se.
Puss


pizzzzzzzza

blev ut och åt pizza med olivia och kim. själv tog jag en jätte god kyckling pizza medans olivia tog file black and white och kim en vesuvio. sen cyklade vi lite och träffade kalle, emil och alex. dom satt och åt kebabtallrik på rondellen. haha all åter ute mat. sen gick vi till änkärrsgatan och spela lite fotboll och då kom jackson också. 

har kommit hem nu och ska väl ta och sova snart. ska åka med 10.45 bussen in till valbo och shoppa lite eller kolla efter accoseoarer till min skolavslutnings outfit med olivia. sen blire att sova över hos henne.  men nu börjar jag fatiskt blir riktigt trött.
Puss  





fick inga bilder på emil, alex och jackson.

omg.

var uppe och snackade med mami nyss.
vi sitter typ lugnt i soffan och mim mamma är gravid och då började barnet sparka. fick lite såhär småpanik och blev värsta glad. men såg liksom på magen och det var ngt som rörde sig där inne. värsta cute.man fattar liksom inte att inuti hennes mage finns det liv. ett litet barn som bara vill komma ut till stora världen. längtar tills den lilla spillevinken kommer ut. datumet som är tänkt att hon/han ( dom vill inte veta) är 6 juli. inte långt kvar det inte.
Puss


den här ska jag verkligen köpa om det blir en pojke

och den här om det blir en lillasyster. hittade ingen större bild, menmen.

i´m falling behind.

hej ! :)
åkte till skolan och hade idrott första lektionen. sen blev det engelska och då fick vi reda på att vi ska ha prov nästa vecka, yippie. not...  menmen sen no och labb. kul men kalle dampa som fan.
sen matte och jag känner mig så jävla bra just nu, brukar inte jobba på lektinerna men jobbade som fan idag.
cyklade hem och ringde till doktorn igen för att jag har fortfarande ont i benet och efter en vecka sa han att jag skulle ringa igen om jag fortfarande hade ont.
och nu säger dom att jag ska smörja på med voltaren salva och dom hade ingen läkar tid förns onsdag nästa vecka.
ursscch jag som vill spela fotboll nu! menmen får vänta tills nästa vecka så får vi se hur det går.
sitter utanför mitt rum ute på terassen eller vad man nu ska kalla det och steker med solen i ansiktet, vääldigt skön.
jag fattar inte, vädret ändras hela tiden. först imorse vare varmt , sen vi 10 tiden mulet  och sen vid typ kl 2 regnade det och nu sitter jag här i solen. weeirrdd.. aja ska kanske ner och käka pizza med fanny, olivia och kimpan sen. men vi får väl se om jag orkar.
Puss

lite bilde ifrån no´n.







godmorning.

godmorgon!
sovit gott ? det har jag iaf och tycker inte om att bli väckt såhär tidigt. menmen måste till skolan. har idrott första timmen och vi ska göra ngt med frisbees på konstgräsplanen. skriver väl ett inlägg när jag kommer hem men måste upp och äta frukost nu.
Puss

my day.

förlåt med den dåliga uppdateringen men det ska jag ändra på , har bara inte haft så mkt tid. 
men iaf sblev det till skolan idag.  ganska lugn dag och fick sluta en timme tidigare. tummen upp på det.
har läst klart en jätte bra bok på svenskan, den heter Tillammans. grymmt bra.
den handlar om tre personer som träffas på en matlagnings kurs och blir bra vänner men alla har olika förflutna. jätte bra tycker jag att den är iaf.
blev till hoforshallen och sola med bästa olivia när vi slutade. jätte skönt  vare och jag hade inte gjort det på länge.
cyklade hem, käkade lite mat och pluggade matte som tusan. låg så mkt efter för att jag hade missat två lektioner så har jobbat jätte mkt nu iaf. 
åkte sedan ner på min fotbolls träning, eller jag var där och kollade iaf. kul, men fick en boll på fingret av joel så halva min nagel är av. svider som fan gör det iaf.  arsel.... haha nejdå :)
gick hem sen med en massa dårar och nu sitter nu och kollar på Navy CIS . grymmmt bra (Y)
Puss







muusssiicc is my life bby!



its alright youre ready for the night.

har kikat på film med mami nu.
det blev filmen över her dead body. helt okej film men inga toppen betyg, skrattade ganska mkt iaf.






mår bättre nu iaf när jag har fått vilat upp mig , men har fortfarande en jobbig huvudvärk som inte vill försvinna.
ikväll blire att kolla på 90210 kl 20.00 på tv400. ännu ett av mina program som jag följer varje vecka, hehe.  jag vet inte varför men jag fastnar för sånna program. 90210 är ju de nya avsnittet ifrån de gamla beverly hills. vad tycker ni ? hot or not?
men nu blire iaf lite tv tittande och noppa ögonbrynen behövs också.
Puss




horrible day..

cyklade ner till skolan imorse ifrån pappa med lina och fanny. mådde så sjukt hemskt dåligt så att jag todde att jag skulle svimma av så jag åkte hem vid lunchen.  är hemma nu och har precis åkt upp till pappa och hämtat min grejer som jag har haft där i helgen.
stannade på time också och hyrde en film och köpte lite ahlgrens bilar.
men nu ska jag gå och fixa en varm oboy till mig själv sen ska jag och mami kolla på film.
Puss

americas best dance crew

har just suttit och kollat på abdc. har följt det varje söndag kl 21.20 på mtv sen första avsnittet på första säsongen började. så grymt bra program äre!
idag åkte fanny pak ut. arselhål , jag som ville ha dom till finalen nästa vecka. men nu blir det super cr3w och SoReal cru i finalen ist. men isf ska SoReal cru vinna , enligt mig iaf. eller vad tycker ni ?
men imorgon är det skola och jag ska väl dra ut till lillstugan och sova strax.
Puss

bilder sen i helgen.


typ kl 2 och väldigt slitna är dom. fick ingen bild på olivia för hon ville inte.



 



stor kärlek till lillebror. <3

igår.

gårdagens outifit :

jeansleggings/ chinos - gina tricot
linne -  bik bok
tröja: jc
halsband:  ?

yesterday and todayy.

blev att kolla på esc igår kväll med olivia , fanny kimpan, ante o martin. haha dom satt mest tysta och vi var typer uber hypra. kul vare iaf.ante och martin drog hem vid 12 tiden kanske sen somnade vid kanske 3 ngngång och hade typ damp hela natten.
har varit med min lillebror och fanny hela dagen idag. har varit as kul. får tid aldrig tid att vara med han för jag är bara här varannan vecka o då brukar jag oftast va med min kompisar. har typ lekt i sandlådan, spelat fotboll och gungat med han. jätte skönt att bara få ha en lugn dag.  no makeup och mjukis kläder är ett stort plus.  lägger väl in lite bilder snart sen igår och idag. förlåt för den dåliga uppdateringen men från och imorgon blire bra igen.  men nu blir att kolla på gossip girl.
Puss

fotboll

heey .
blev in till gävle för att se matchen. gick sådär och hofors förlorade med 6-1.  var iskallt att bara sitta där för jag satt i båset i skuggan och det blåste as mkt. höll på att nästan frysa ihjäl-.-' åkte hem och påvägen hem stannade vi på donken. blev chicken mcnuggets för min del. åkte med emil, lena , alle och fanny och vi hade värsta gloria kören i bilen, haha säger jag bara. är hemma nu och ikväll blir det esc.
snart kommer fanzan och olivia till mig. fanny ska ta hit sin boxer så kan vi se på det ute i stugan. blir inga bilder idag, för har gkömt alla sladdar hemma hos mamma som jag hämtar imorgon.
Puss

avslutar med en bild på kimberly och mig sen hösten/vintern 08

13.00

tjena ! :)
igår kväll blev det up till mina kusiner och äta grillat, mummsigt värre. sen åkte jag, kimpan och olivia ner till stålringen och kollade på fotboll. träffade putte och tobbe där, så vi var med dom ett tag. sen åkte alla hem.
idag har jag varit jätte duktig och staplat ved här hemma. asnöjd blev jag. ska ner till rondellen till kl 15.00 till samlingen, ska inte spela idag men blir med in iaf. hofors p-95 och huge p-95 tror jag att det är, krossssa..  men nu ska jag hoppa in i dsuchen och göra mig klar.
Puss

break it out.

hej bloggläsare ! :)
har precis kommit hemifrån skolan nu. slutade vid tio i fyra-.-' jag förstår inte vad våra lärare tänker med för vi har idrott, musik, bild och slöjd samma dag. jag menar dom riktiga lektionerna idag var matte och svenska. det blir så mkt slötid så man är jätte trött även fast man egentligen inte gjort så mkt. aja, ska hem till min kusin ikväll som fyller 11 år idag. sen blir det att vara hemma hos pappa hela helgen. kommer inte att kunna uppdatera så mkt när jag är där för jag tar inte med mig min dator och får då sitta inne hos pappa ist. bor ute i en liten stuga på gården där. väldigt mysigt och ganska stort ändå. har allt jag behöver där förrutom rinnande vatten. men nu ska jag packa lite clothes och sedan åka till pappa.
Puss 

outfit for the day.


¨
kofta: hm
linne: bikbok
jeans: bondelid

maaad.

jag blir så sjukt arg på folk som tror att dom är bäst och trycker ner alla andra.  så jävla falska , jag fattar inte liksom vad tjänar man på att säga att nån är en bimbo när personen själv bara är helt falsk i hela sig. jag får väl se ut som jag vill och hänga med det folk jag vill. blir så arg på att folk bara snackar skit om en och ingenting egentligen är sant. allt beror nog på att personen är så avundsjuk på andra som faktiskt har ett liv och inte bryr sig vad alla andra tycker.  vissa tror jag är så osäkra i sig själva att den måste trycka ner andra för att visa att den är starkare och mkt bättre. men nej så är det inte. jag står för mig upp själv. jag tänker inte sitta här och bara se på. men jag blir så sjukt besviken av att höra allt snack hela tiden, lägg av för fan!  hur omogna får man va egentligen, get a life liksom! 
sen blir jag så arg på att folk säger jävla neger och sånt, asså min mamma kmr ifrån thailand, men wtf man bestämmer ju inte själv hur man ska se ut. ska jag spraya hela mig med vit så att folk ska acceptera mig ?  bara för att man har en annan hudfärg betyder ju inte det att man är helt dum bara för det. 
ni kanske inte tror att jag tar åt mig , men det gör jag. även fast jag inte är så mörkhyad så tar jag åt mig.
blir bara så trött på folk som inte tänker på ngn annan än sig själv.  kan inte alla bara sluta snacka skit, jag får se ut som jag vill, klä mig som jag vill och va den jag är.
jag är den jag är och ingen kommer att kunna ändra på det.
  

jag vill, jag vill , jag vill!

hola guapos! :)
hann inte berätta om dagen innan jag for iväg till kiwans så tar det nu ist.
blev att ha lite spanska på första lektioen. vi kollade klart på filmen Lady och Lufsen, på spanska. haha , men den är så sorglig och jag är så svag för barnfilmer. sen hade jag lite engelska och sen blev det hemkunskap, där vi lagade lax med potatis och sås.
    jätte gott vare iaf!

orkade inte stanna kvar hela lektionen för vissa var så jävla störda och inte kunde hålla käften.
men drog till sparköp med en massa people ist. sen hade jag so och sen svenska, på svenska lektionen fick vi spela brännboll hela lektionen. väldigt bra!  sen bar det hem och sedan ner till kiwans med mi madre och olivia. hittade ingen kofta eller tröja så jag får leta vidare.stannade sedan p hanssons och tog en galss med olivia. åkte sen ner på min träning. får ju som sagt inte vara med för jag har ont i benhinnan. fyfan jag vill, jag vill, jag vill träna! känner mig rastlös. men har bestämt för att det ska läka helt nu så jag kan spela fullt ut restan av den här säsongen.
orkade inte vara kvar och titta på och så tog snålskjuts med tobbe på moppen hem.
   
har just ätit mat och är mätt och belåten nu. blev pasta och köttfärsås ikväll.
ska väl ta och plugga lite på matte läxan som ska in imorgon då.

Puss

home again

tjena! :)
har kommit hem ifrån skolan nu. mamma var nere på hanssons och fika så hon köpte med en macka med kräftröra till mig, mumma. hinner inte skriva om min dag just nu för jag ska ner till kiwans, en liten makeup och kläd affär här i lilla hofors och kolla efter en kofta eller tröja.
Puss

outfit for the day.

 
svarta byxor- hm
ljus blå t-shirt- björkvin
tjock tröja - ert

07.50

godmorgon!
har bytt om och plattat håret klart nu och ska strax gå upp och käka frukost. har spanska första lektionen kl 8.30 så jag får inte komma försent. men nu ska jag ära frukost.
Puss guapa/guapo

godnight everyone

nu ska jag sova, mina ögon åker igen snart. blir upp vid 7.15 imorgonbitti så vi får se om jag hinner göra ngt inlägg innan skolan börjar.
PussGodnatt 

lägger in en låt som jag har fått på hjärnan och lyssnat på heeeeela kvällen :)

haha !






hahahah , jag var bara tvungen att lägga ut den här! :)

äpppeellpaj

här öser det ner med regn.... så sjukt tråkigt väder säger jag bara! jag vill ha sol sol sol sol och ännu mera sol ! hade så trökigt så jag gjorde en äppelpaj, haha! men ganska god blev den iaf. blir väl att kolla på greys sen. funderar på om jag ska gå upp på övervåningen och vara lite social och kolla på tv med dom andra två där uppe men orkar inte. är så jävla slö hela jag och plugga skulle jag egentligen också ha gjort men orkar inte med det heller. jag blir trött utav vädret helt enkelt. 'r det sol ute så är man värsta pigg och ska ut o göra ngt men nu orkar jag inte ens förflytta mig ifrån mitt rum till övervåningen.  men nu börjar greys.
Puss

 + 

ayyyoo

hola!
efter skolan drog jag och olivia hem till mig ett tag och jag har fick hem min klänning från nelly också. den satt jätte bra och jag ska verkligen inte skicka tillbaka den! var orolig för att den skulle vara för liten men den satt perfekt. resultatet får ni se på skolavslutningen. mohhahah i´m evil, haha nejdå, men det blir en liten surprise tills skolavslutningen, då ni får se den på mig.  nu har olivia åkt och jag sitter här alldeles för mig själv. dom som har mitt nummer och läser det här, ring! jag har tråkigt och vill hitta på ngt.
Puss


school.

hejjjssann på er alla!
har varit i skolan idag, hade inte så mkt lektioner idag.  jag var inte med på idrotten, gjorde typ ingenting på engelskan för jag var klar, no provet var klart på 15 minuter och matten har vi nästan jobbat klart hela boken så jag jobbade typ ingenting. väldigt skön dag må jag säga! :) blev äckel soppa till lunch så jag och kimberly drog till sparköp och köpte en stor marabou och en varsin powerking. haha fetton.....
lite bilder från dagen:

     

vilken stjärna! pusss.
 
yeah.
   
ner på mellanstadiet var vi också:)

dagens outfit


Hood: Adidas
T-shirt: Insight
Chinos: Gina Tricot

fooootttbollll

tjena tjena o årets solbränna ! :)
har varit och spelat match nu. trodde vi hade samling kl 18.15 men det var 17.45 -.-'  så jag missade match uppställningen och sånt, alla var redan ombytta och klara när jag kom. aja , det var bara för mig att skynda på med kläderna och sen spelade vi. förlorade med 5-1 mot stensätra, tror jag att det var iaf. fick spela i kanske 10 min sen fick jag gå av för att jag hade ont. men nu har jag bestämt mig för att vila tills det blir riktigt bra! blve hem och äta världens godaste fisk som mamma gjorde, mumma på det.
ligger i sängen med datorn i knäet och tittar på hells kitchen. är det bara jag som tänker på det men gordon ramsay kan vara så taskig ibland, liksom hans ordval tex. jag tycker iaf att han tar i för mkt.
men nu ska jag sooovvvaa. väldigt skönt! börjar 8.15 imorgon med idrott, fast jag kan inte vara med,
PussGodnatt

 


computer.

Happyface på mig just nu. har precis suttit och plockat upp min dator och nu är den på laddning.  


outfit for the day.


orkar inte med mitt face idag.

Dagens outfit:
Klänning : Custumized
Leggings: Lager 157
skärp: ?
Tröja: JC

now were sitting in the top of the world

hallå! :)
blev en snabb dusch och sedan fix för min del. sen har jag pluggat, pluggat och pluggat ännu mer. uscch vad det är jobbigt. sen blev det ner till posten och hämta ut datorn. har öppnat paketet nu och den är skit snygg! väldigt nöjd är jag.men jag tänker vänta tills ingemar kommer hem så han kan installera allt och fixa med den så att det blir bra. tyvärr har jag inte fått hem min klänning än. den kommer nog om någon dag ist. ska ner till kansliet och hämta ut pengarna jag har fått för att jag har dömt en match i helgen snart. sen ska jag plugga ännu mer. justia , jag har precis pratat med dom på hälsocentralen och jag kommer inte få träna på en hel vecka nu för att jag har ont i benet, fyfan.... jag ska ingå en behandligsplan och smörja någon smörja på benet 3ggr om dagen i en vecka. joobbigt, men jag hoppas att det blir bra!  men jag tänker iaf vara med på matchen ikväll, så imorgon börjar jag med det. ska spela första hemma seriematchen ikväll med damlget. wish me luck! men börjar ändå på bänken. aja nu ropar mamma att vi ska åka.
Puss


GOD MORNING ! :)

god morgon på er blogg läsare!
jag har just vaknat och känner mig fortfarande väldigt trött. jag är så sjukt seg på morgonen så att jag kommer säkert inte blir klar förns om några timmar. haha! ngn mer än jag som är så där ? men det är så skönt att sova lääängee. men idag bestämde jag mig för att jag skulle upp i tid, för att jag måste plugga.-.- men kliver man upp i tid så har man resten av dagen framför sig att kunna gör annat och det är jätte bra.  men nu ska jag väl gå upp och äta frukost.
Puss


I feel e bit tired.

känner mig ganska trött just nu , har tittat på en massa kläder på olika hemsidor och har bara degat framför datorn sen jag kom hem. har studiedag imorgon och är ledig! väldigt skönt , behövs verkligen. planerna är väl att jag ska hämta ut mina paket på posten och plugga en massa! har prov i fysik på onsdag som jag inte har hunnit läst på än.
ska väl gå och lägga mig i min sköna säng nu jag då. ingen bild får ni heller eftersom jag sitter på mina förädrars dator. ni får vänta tills jag har installerat den nya. ett stort minus är att alla mina bilder sen när jag gick i femman kanske är borta., dom försvann med den andra datorn när den gick sönder.
men nu ska jag verkligen gå och lägga mig, sitter till och med o gäspar här.
Godnatt! :)

yessss

wiihhhoooo på både min dator och klänningen står det att de är leverade. så då måste jag få papper med posten imorgon bitti, så att jag sen kan gå till posten och hämta ut det. mucho bra säger jag bara.  väldigt bra services på både www.nelly.se och dustinhome.se  tycker jag, beställde hem klänningen igår kväll och beställde datorn i lördags kväll.

                    
datorn som jag har beställt.

klänningen som jag har beställt, finns hos nelly för 499 kr.
                                                        

en vanlig dag.

Hola people !

idag blev det att kliva upp i tid för att sedan ta sig till skolan. uschha på skolan,men som tur var hade jag bara fyra lektioner, sedan fick jag åka hem. åkte hem till mig med olivia. vi åt en massa fika och tittade på gossip girl eftersom jag missade det igår för jag hade fotbolls match. som tur var spelade mamma in det åt mig , happyface på det.
sen blev det att åka hem till olivia för att fixa min design. asnice design hon gjorde åt mig eller hur ? :) i love it.

vid sju tiden blev det ner till stålringen och träna fotboll med damlaget. väldigt kul men dessvärre hade jag väldigt ont i mitt ben. har haft ont brevid benhinnan eller det kanske tillochmed är benhinnan sen typ i vintras och smärtan har kommit till och från ,  har fått sån här ipren salva men det hjälper inte så värst mkt. aja mamma ska fixa så att jag kan kolla upp det så snart som möjligt. iaf.

sitter i min låtsas pappa ingemars gamla och stora tröja och myser framför mammas dator just nu. kan inte sitta vid min egna för den gick sönder i söndags så  jag fick beställa hem en ny. blev en bärbar den här gången ist för en stationär. 
men nu blir det att kolla hur långt det är kvar för den att komma hit.  plus att jag har beställt en klänning som jag hade tänkt att jag skulle ha på skolavslutningen. tidigt ? jag vet. men alltid bra att vara tidig! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0